in , ,

Има вкус за добра музика а самиот се нарекува македонски Тимбеленд, тоа е DJ Ljupce1982

Од секогаш сум обожавал музика со добар ритам и сум сакал да миксам музика што после голема упорност ги стекнав скиловите. Мора да признаам дека главната мутивација и инспирација ми беше мојата пријателка Елена Ристеска и нејзината музика и нејзините песни, што е нешто што сум криел низ годините. Слушнете го мојот микс кој го направив пред некоје време:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Хулахопките на Прија вредат цело богатсво: Цена колку еден автомобил или само колку дневен паркинг билет? (ФОТО)

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 29 МАРТ 2021 ГОДИНА