in , ,

Го викаат низ градот Џастин Тимберлејк, а всушност е Љубиша од дворови

Каде да се појави дворовчанецот Љубиша од страна му довикуваат Џастин, што е нешто што му штети на неговото Хоби како Диџеј. Тој е комплетно разочаран од народот и секогаш кога му довикуваат тој се дере и извикува на цел глас, Јас не сум Џастин јас сум Љубиша. Со нетрпеније чека да ја напушти државата за тоа што му тоа се случува е преко глава, каде ќе го викаат онака тој како што сака но го страв тамо да не го завикаат Мајкел.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 29 МАРТ 2021 ГОДИНА

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 30 МАРТ 2021 ГОДИНА