in , ,

Погледнете го најновото видео гејмплеј на Азирус Гејминг со наслов: Illusions Of Diana

По подолг временски период наумив пак да објавам гејмплеј од велешкиот Јутубер Азирус Гејминг, погледнете го испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Преселба на Марс – Се подготвува план за изградба на град на „црвената планета“

Хулахопките на Прија вредат цело богатсво: Цена колку еден автомобил или само колку дневен паркинг билет? (ФОТО)