Македонскиот Диџеј што направи поинаква верзија од песната на Мадона и Џастин Тимберлејк


Оргиналот е вистинско ремек дело и за тоа неможеше да одолее за да ја преработи. Слушнете ја во долното видео:

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 26 МАРТ 2021 ГОДИНА
Next Зошто се држиме толку цврсто за оние кои не не сакаат?

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *