Диџејот кој го надмаши оргиналот од познатиот хит Жена Од Султана со неговиот микс


Неможам да се пожалам а исто да се пофалам од прегледот на мојот микс кој го направив од најголемиот балкански минатогодишен Хит.

Миксот е слушан 7000 пати на Јутуб, што не е много а ниту малку. Погледднете ги двете видеа за да ја слушнете и најдете ги разликите.

1.TIJANA eM-ZENA OD SULTANA

2.TIJANA eM – ZENA OD SULTANA (DJ Ljupce1982 MIX)

Previous Ова е најмалото маче на светот – Може да застане на дланка
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 25 МАРТ 2021 ГОДИНА

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *