ВИДЕО: Како изреагира Снуп Дог кога налета на баг во Сајберпанк


Игграта Сајберпанк епозната по свои багови, а на еден таков налета познатиот рапер Снуп Дог. Погледнете ја неговата реакција:

Previous 10 нешта кои мажите никогаш нема да им ги признаат на една жена
Next Ова е најмалото маче на светот – Може да застане на дланка

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *