in , ,

Кучињата кои станаа популарни поради тоа што личат на луѓе – Запознајте ги Рони и Реџи

0

Кучињата Рони и Реџи станаа вистински ѕвезди на интернет. Луѓето буквално го запираат нивниот сопственик на улица за да ги видат одблизу. И тоа затоа што секој тврди дека неверојатно личат на луѓе.

За повеќе кликнете на наредниот линк: што личат на луѓе

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Девојка ја напушти својата добро платена работа за да се грижи за 200 животни

РЕЦЕПТ: Брза и лесна пилешка салата за сите гурмани