in ,

Девојка ја напушти својата добро платена работа за да се грижи за 200 животни

Постојат луѓе кои својот живот го посветуваат на немоќни суштества. Една таква личност е Одри Рејчел (33), која реши да ја продаде куќата и да ја напушти својата работа за да може да се грижи за скоро 200 животни. Чини десетици илјади фунти.

И пред само една година, таа живееше во куќа со четири соби и водеше сопствен пансион за кучиња. На крајот на денот, таа ќе им ги врати кучињата на нивните сопственици, но беше посветена на грижата и посвојувањето на напуштени животни и кучиња скитници. За жал, ги имаше толку многу што не можеше да им помогне на сите, па затоа реши да направи голема промена во нејзиниот животен стил.

За повеќе кликнете на наредниот линк: за да се грижи за 200 животни

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 23 МАРТ 2021 ГОДИНА

0

Кучињата кои станаа популарни поради тоа што личат на луѓе – Запознајте ги Рони и Реџи