in , ,

Како од 0 спрема 3 за Јувентус заврши 6 спрема 3 за Ливерпул

Играјќи онлајн против некој друг играч од светот успеав да го свртам натпреварот од 0 спрема 3 на 6 спрема 3. Погледнете го видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 22 МАРТ 2021 ГОДИНА

ХИТ HITMEN 3 ВИДЕО НА АЗИРУС ГЕЈМИНГ: Cov-id 47