in , , , , ,

Пребирливци – три рецепти за деца кои одбиваат здрава храна

Ако сте мајка и имате деца кои пребираат и јадат тие пто сакаат, ова видео ќе ви биде од голема корист. Погледнете го испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Соништа кои означуваат дека наскоро во вашиот живот ќе се појави нова љубов

Доктор Дисреспект: Најголемата Јутуб Легенда