in ,

Внукот од ќерка на Љубе Џипунот на 1 Април ќе полни 39 години

Поминаа скоро 20 години од како заврши школо а од смрта на неговијот дедо много повеќе. Единствената желба низ годините што го мачеше и не се оствари е тоа што никогаш не го запознам повеќе дедо му. Заврши војска во 2003 година, се бавеше како хоби со боди билдинг и пливање. Во 2007 година запозна еден пријател со кого имал заедничка желба да имаат веб страна или некој портал. Ден денес Љупчо е активен уште од 2007 година низ интернетот, сето тоа е љубов спрема пишаниот збор и интернетот. Сега е сопственик на еден не баш малку познат портал со адреса и име вирално.мк. На први Април ќе полни 39 години, еве на слика можете да видите како сега изгледа.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Водопадот кој исчезнува во пештера и никој не сака да му пријде – Што е толку посебно за Батара Горге

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 19 МАРТ 2021 ГОДИНА