in , , ,

Македонија и Васил имаат песна за победа на овогодишниот евросонг

Според овој прекрасен експерт Македонија на овогодишната Евровизија е фаворит за победа, а и според мене исто можам да кажам дека песната и композицијатас се светцка работа. За тоа сите ние му стискаме Палци на Васил да не престави на најдобар можен начин, погледнете ја реакцијата на експертот долу испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Најдолговечниот народ на планетата: Хунзите – Која е тајната на нивното здравје?

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 15 МАРТ 2021 ГОДИНА