in , , , , ,

Елитен невообичаен хотел – „Де Барикас“ во Мексико нуди сместување во буриња

Иако туризмот претрпе големи штети оваа година, тоа не значи дека ништо не се прави „зад сцената“. Тоа е такво време што луѓето не сакаат монотони и монотони работи, па дури и во туристичкиот сектор, луѓето се обидуваат да бидат што покреативни. Креативноста и традицијата се оние што доведоа до создавање хотел во Мексико, чии соби се во форма на буриња.

Специфичниот хотел лоциран во Текила, Мексико, на своите гости им нуди сместување во големи буриња. Љубителите на текила не само што ќе го пијат својот омилен пијалок од изворот, туку и ќе поминуваат време во буриња. Тоа е хотелот Де Барикас, што значи „хотел со буриња“, и се наоѓа во дестилерија која произведува 15.000 литри текила секој ден. Уникатната локација се наоѓа во околината на градот Текила, од каде потекнува споменатиот пијалок. Хотелот е составен од 34 огромни буриња, кои се претворени во соби. Од хотелот велат дека текилата може да се вдише, вкуси и почувствува на ова место.

За повеќе кликнете на наредниот линк: сместување во буриња

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Зошто се вели дека љубовта е слепа? – Приказна која ќе ви го стопли срцето

Мими Јовановска растура на сцена, а еве како и оди во љубовта – ова е нејзиното момче со кое е во врска 3 години (фото)