in , , ,

Палецот го открива вашиот скриен карактер

Телото открива многу работи за внатрешноста и помага да се најдат начини за комуникација со луѓето. Исто така, вашата тупаница и палец можат да откријат многу за вашата личност.

Палец на врвот
Вие сте веројатно најенергичната личност на светот. Постојано барате нови знаења и впечатоци, обидувајќи се да покриете сè одеднаш. Вашиот распоред не вклучува лежење пред ТВ. Вие сте алтруист до коска, драга личност која секогаш ќе помага и убедува во секое време. Вие правите повеќе отколку што велите, и тоа ве прави, како и вашата сигурност и љубезност, да бидат почитувани и ценети од сите. Вие ги инспирирате сите околу вас, станувајќи лесно почитуван лидер.

Палците внатре
Вие сте паметни и симпатични, но не сте премногу екстровертни. Оние околу вас може да имаат впечаток дека сте тивки и мрачни, но кога ќе ве запознаат подобро, мислат дека сте навистина ‘меки’, па дури и доста ранливи. Имате дар да видите корен на кој било проблем и начини да го решите. Вие сте перцептивни и остри, видот честопати е најпрецизен и одлуките се правилни. Прецизноста и размислувањето работат во ваша корист, иако понекогаш барате премногу од себе и станувате премногу загрижени. Затоа ви треба некој да ве разбере без зборови.

Палец на страна
Вашето мото е „секој избира пат за себе“, а вашиот пат е обично тежок. Вие сте практични и сериозни, стоите цврсто и ја знаете вашата вредност. Вашиот ‘рбет е најмал титаниум. Сепак, стравот од неуспех често ве спречува да донесете смели одлуки: тоа е единственото нешто што може да ви ја разниша самодовербата. Затоа честопати ви треба одобрување и пофалби. Вашите пријатели ја ценат вашата искреност, сигурност и острина. Оние околу вас се чувствуваат заштитени во вашето присуство и секогаш се среќни што се во ваше друштво. Запомнете, со поддршка на вашите најблиски, вие сте способни за сè.

Палецот свртен нагоре
Вие сте скромни, но знаете и сте разноврсни. Имате брз ум што создава безброј идеи кои може да изгледаат невозможни на прв поглед. Сакате да го откривате светот, па дури и подобро, имате средства за тоа. Сепак, понекогаш ви е тешко да се концентрирате на нешто посебно затоа што сакате да го знаете сето тоа. Сите други мислат дека сте енциклопедија за одење и многумина ве прашуваат за совет. Но, вие сте прилично затворени, внимателно ја избирате вашата придружба и им ги давате најважните совети само на избраните.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Луѓето со зелени очи се вистински среќници

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 3 МАРТ 2021 ГОДИНА