in ,

Денешниот Фејсбук стрим во живо и нешто врска со вирално.мк

Во последно време сум активен на Фејсбук со мои стримови. Погледнете го најновиот:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Жената која се откажала од скапоцениот камен – Мудра приказна која ќе ве замисли

Него сите го знаете, ама знаете ли како изгледа мајка му на Кире Лазаров? (ФОТО)