in ,

Тлејлерот од најновиот филм MORTAL KOMBAT

На средината на Април филмот кој е на направен од Вонер Бродерс ќе излезе најновиот MORTAL KOMBAT. Овој за разлика од другите се очекува да направи навистина Бум во филмската индустрија и се разликува целосно од предходните MORTAL KOMBAT филмови. Погледнете го трејлерот испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Во Рио де Жанеиро се одржа карневал на кучиња – Веселите сопственици ги облекоа своите миленици во најлудите костими

Во време на криза момчето на Антониа Гиговска се пофали дека дебело искеширал, па станал газда во Белград (фото)