in ,

Почина Џорџе Балашевич пренесува Блиц

Според она што Блиц пренел почина Џорџе Балашевич во своји 67 години денес.

Пред три дена Балашевич беше примен на инфективна клиника каде се лечел од упала на белите дробови, предизвикано од корона вирусот.

Лекарите превземаа мерки потребни за лекување, но немше подобрување. Денеска попладне неговата ситуација се влошила, поради хроничната болест на белите дробови која ја имаше од порано. Напорите на лекарите траејаа неколку часови, но за жал немаше подобрување на ситуацијата, така да познатиот конавтор почина 3 години пред неговијот 68 роденден.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Слушнете го мојот постар МИКС со наслов: Backstreet Boys – Larger Than Life (DJ Ljupce1982 EDIT)

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 20 И 21 ФЕВРУАРИ 2021 ГОДИНА