in ,

ФОТО: Итересни и по малку комични слики – 9 Дел

Ова се слики одбрани од веб сајтот Klyker, погледнете ги испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 реченици кои треба секојдневно да му ги кажувате на вашето дете за да порасне во здрава личност

Кој зеленчук најтешко се вари во желудникот – не го јадете навечер