in , ,

FIFA 20 СТРИМ: Поздрав до Азирус Гејминг, Пане Стојанов и Емилио Јанковски

Пре 2 дена направив нов стрим во кој еден напревар ми го предадоа а другиот испадна 3 спрема 3. Погледнете го сето тоа испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Франција забрани употреба на диви животни во циркуз

15 причини зошто Шведска е идеална земја за живеење