in , ,

ФОТО: Итересни и по малку комични слики – 8 Дел

Ова се слики одбрани од веб сајтот Klyker, погледнете ги испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

РЕЦЕПТ: Здрав појадок кој ја обновува цревната флора и ги топи мастите

Франција забрани употреба на диви животни во циркуз