in , ,

Аднан Куртов имаше причина да се пофали на Фејсбук

Нова клавиетура. облека, кај Аднан Куртов е се ново па се пофали со видеото. Погледнете го испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Велешкиот Dj распали на интернет: „Шоуто на Dj MasterHip“

РЕЦЕПТ: Здрав појадок кој ја обновува цревната флора и ги топи мастите