in , , ,

FIFA 20 СТРИМ: Како од 4 спрема 0 заврши 4 спрема 4

Типов од со кого играв онлајн успеа да намали од 4 спрема 0 на 4 спрема 4. Погледнете го видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Чудо во село во Венецуела – Морето исфрла на брегот златни предмети

Оваа боја ќе ја одбележи 2021 година