in , ,

Планинарот 10 км на грб го носи исчезнатото куче, кое успеало да преживее на планините прекриени со снег цели две седмици

Сиара Нолан и Џеан-Франсоа Бонет пронајдоа осумгодишен златен ретривер по име Неша во близина на  планините Виклов, Ирска.

Тие го завиткаа кучето, кое беше пријавено за исчезнато две недели порано, во палто и Џеан го носеше на грб 10 километри дур не стигнат до рамен терен.

https://youtu.be/w6iDK1k417M

Извор: motika.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Како навистина се облекуваат парижанките?

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 12 ФЕВРУАРИ 2021 ГОДИНА