in , , ,

Го имал и Александар Македонски – Знак на дланката кој го имаат само ретки и посебни луѓе

(ВИДЕО) Ако сте меѓу ретките кои имаат буква „х“ на дланките, треба да го знаете ова.

Легендата вели дека дури и Александар Велики донел важни одлуки откако се консултирал со својот хиромант. И легендата вели дека овој голем војсководец бил еден од ретките кој го имал ова писмо на дланка.

Спроведена е студија во Москва, која покажала дека луѓето со овој знак на дланка се или водачи или вистински пионери со натпросечни таленти. Како по правило, тие се моќни луѓе, многу енергични и мудри. Тие се интуитивни и имаат добра меморија. Тие лесно се прилагодуваат на секоја ситуација во која се наоѓаат. Тој ќе ви ја прости неправдата, но никогаш нема да ја заборави.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 11 ФЕВРУАРИ 2021 ГОДИНА

Не се сите херои луѓе – Куче го загуби својот живот спасувајќи десетгодишно момче од волк