in ,

Запознајте ја велешанката Трендафилка Кирова за која пишуваат странските портали

Пред неколку дена на Brightside го видовме текстот за Трендафилка Кирова од Македонија која, како што пишуваше, направила вистински пресврт во својот живот, напуштајќи ја својата ревизорска работа и почнувајќи да плете најфантастични плетенки од коса со кои жените личат на вистински самовили. Ја побаравме и ја најдовме – во Велес, кадешто живее со своето семејство, сопругот и двете деца.

Одвреме навреме, кога немаме авторски текстови, бараме интересни текстови на странските портали, меѓудругите, и на brightside.

Повеќе погледнете на наредниот линк: Запознајте ја велешанката Трендафилка Кирова

Извор: batali.net

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Зошто ви се јаде нешто слатко со првото кафе?

Зошто децата повеќе сакаат YouTube од телевизија?