in , ,

ВИДЕО: Азирус Гејминг и негови две нови видеа

Едното видео е од играта Резидент Евил 3 а другото е од ХИТМЕН 2. Погледнете ги испод:

1.Cavewoman Jill MOD | RE3

2.Revenge Of The Flamingo | HITMAN 2

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Само Карлеуша има, што никој дома нема: Среде пандемија, пејачката фрли огромни пари за (не)потребен луксуз (ФОТО)

Зошто ви се јаде нешто слатко со првото кафе?