in , ,

XBOX 360 контролерот на Аднан Куртов

Аднан Куртов пред некоје време си отвори Јутуб Гејминг канал преко кој го покажа својот супер кул XBOX 360 контролер. Погледнете го видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 6 И 7 ФЕВРУАРИ 2021 ГОДИНА

Откриен фосил од титаносаурус – Најголемото животно кое некогаш постоело на планетата Земја