in , , ,

ФОТО: 30 мену промашаји, поради кои луѓето мораа да се срамат преку Интернет

Задоволството што го имаат некои од нас (и, се надеваме, и некои од вас) е читањето низ целото мени во ресторан или кафуле, барање непарни ливчиња, граматички грешки и смешен Фотошоп.

Сепак, некои менија се толку неверојатно лоши, толку прекрасно смешни што луѓето не можеа да не се сликаат и споделат на Интернет за сите да ги срамат! Срамота! Срамота! Фотошопот и -убител на граматика во тимот на Bored Panda ја собраа оваа листа на најраскошното мени што не го крева расположението, затоа движете се и гласајте за најдобро од најлошото.

И запомнете, луѓе, да го парафразираме нашиот славен водач на кулинарството Гордон Рамзи, ако во менито има слики, време е да започнете со паника!

Досадната панда разговараше за прашањата за уредување, лекторирање и кернинг (одалеченост меѓу буквите) во менијата во рестораните со Лиса МекЛендон, претседател на вести и информации за информации на Универзитетот во Канзас и координаторот на Центарот за уредување на Бремнер. Прочитајте за нејзините согледувања и, ако случајно работите на мени, сега, нејзиниот совет за тоа како најдобро да го презентирате текстот, така што тој може да се чита, јасен и да не предизвикува непријатни недоразбирања.

Сето тоа погледнете го на наредниот линк: 30 мену промашаји

Извор: boredpanda.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Погледнете го најновото HITMEN 3 видео на Азирус Гејминг со наслов: The Don`s Wife

Како изгледа сушењето ориз на индијско сонце – Нереален поглед позади кој се крие макотрпна работа