in , , , , ,

Се сеќавате ли на овие нешта од детството? – Денешните деца веројатно нема да ги препознаат

Време е за мала доза на носталгија. Денешните деца имаат многу работи при рака што беа научна фантастика кога растевме, но тие веројатно никогаш нема да сфатат дека подеднакво добро се забавувавме и со некои од овие работи (додека други ни правеа доста проблеми).

Повеќе погледнете на наредниот линк: нешта од детството

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 луди и промашени дизајни – 4 Дел

Јапонец заработува така што не работи ништо