in , , , , ,

24 луди и промашени дизајни – 3 Дел

Сликите се избрани според веб страната klyker. Ова се 24 нај промашени дизајни, погледнете ги сликите испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Грицкање нокти – Изненадувачки психолошки причини сокриени позади оваа непријатна навика

Најсочниот колач со јаболко, потсетува на кох, а има и чоколадо: Нема да му одолеете