in , , ,

Луѓето родени на ПОЛНА МЕСЕЧИНА имаат посебна судбина – Проверете!

Полната месечина често се поврзува со зголемено ниво на емоции, несоница и раздразливост. Луѓето родени за време на полна месечина се повеќе изложени на емоционални промени од другите и им е тешко да ги исполнат своите цели. Тука можете да проверите дали сте родени за време на полна месечина.

На овој сајт можете да проверите во која фаза била месечината за време на вашиот роденден.

Во текот на оваа фаза, Сонцето е директно спроти Месечината, што доведува до конфликт во вашиот знак на Сонцето и знакот на Месечината. Да се ​​биде роден под влијание на полна месечина значи дека може да поминувате низ постојана борба со она што го сакате и што треба да правите. Вашето срце и ум се во спротивност. Може да има чувство дека нешто ви недостасува. Во најлошо сценарио, ќе имате многу желби истовремено, но нема да можете да исполните ништо. Значи, луѓето околу вас може да ве сметаат за површни или не доволно упорни.

Меѓутоа, во некои случаи ова може да излезе добро за вас, бидејќи луѓето може да ве сметаат за спонтани, креативни, интересни или извонредни. Во случаи кога е потребно да се постапува според договорот или според очекувањата, вашата недоследност секако може да стане проблем.

Ако се обидете да ја елиминирате вашата голема емоционалност, тоа може само да ве повреди. Може да станете досадни и неефикасни. Обично, ако сте родени за време на полна месечина, вашиот живот е циклус на ритми од ниско до високо. Ја чувствувате природата и чувствувате внатрешни промени во себе.
Можете да го достигнете својот максимален потенцијал ако научите да управувате со вашите ритми и да се прилагодувате на нив. Ова ќе го направи вашиот живот поизбалансиран и ќе ги ублажи потешките аспекти на вашата личност, пренесуваат медиумите.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Научник тврди дека ја открил мистеријата за чудовиштето од Лох Нес

0

Прекрасен бербер трансформира бездомници бесплатно, а овие 38 слики пред и после покажуваат сосема различни луѓе