in , ,

ВИДЕО: Хитот на Елена Ристеска Текила и Лимун како што можеби не сте го слушнале

Јас лично денес ја слушнав ова верзија и можам да кажам дека е супер и е маестрално изведено:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Зошто сонуваме дека паѓаме во сон? – Научниците дојдоа до интересно откритие

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 2 ФЕВРУАРИ 2021 ГОДИНА