Дали знаете зошто Дебохра Де Лука е број еден типка во Европа и пошироко


Дебохра Де Лука е број еден атраактивна дама во Европа и пошироко. Таа е талентирана диџејка, а до толку е атрактивна што почна неодамна да продава облека со нејзино лого и натпис. Таа има се на нејзе, сите работи која го бара машката фантазија. еве испод неколку нејзини миксови а и нејзини слики:

Previous ФОТО: Итересни и по малку комични слики - 5 Дел
Next За љубителите на мраз и снег – Ледените пештери на Исланд од кои ќе ви застане здивот