in , ,

Миксот кој го посветувам за сите македонски поп личности: NSync – Dirty Pop (DJ Ljupce1982 MIX)

Не е до толку нов миксов, но сепак ќе искористам прилика да го постветам на сите Македонски поп личности што се на сцената. Слушнете го испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 30 И 31 ЈАНУАРИ 2021 ГОДИНА

Брена ја обои косата розова, а ваква не била никогаш досега (видео)