in ,

Купете го дигиталниот албум на Маја за 1 долар

АДНАН: ДЕБЈУТ албумoт на MAYA го сметам за еден од најдобрите алтернативни поп ствари на кој сум работел.

Продуцент и Извршен Продуцент помина доста добро по раве забави исклучиво во Лондон Ундерграунд Сцената Колеги Продуценти мои од Истоk Лондон го утепаа по радиа од пуштанје , сакам да им се заблагодарам на Маја за нејзниот талент и текстови кои ги напиша и како све одпеа на Ричард За одлично истропани тапани на песната ” Social Sin ” и на мојот до животен музикчки партнер Антоније Арангеловик , посебно благодарен на Иле и Миле Костовски за мега добриот ремикс за Хит стварта од албумот Up ‘ N Down ft wanttwan

Дизајн – Борче Конзулов
Фотофрафија : Филип Коруновски
ИЗДАВАЧ ФИКТИВНИ ЗНАЦИ ДООЕЛ
ДИСТРИБУТЕР: Signs Fiction Records Cologne / Deutschland
Арт Директор Аднан Куртов
Copyright Signs Fiction Records Inc 2013 Супортирајте ја добрата музика и купете ја денес за само 45 ден од Трака може да донирате и повејке за да можеме да работиме повејке и мотивацијата … Килкнете го линкот Внесете ја вашата VISA , MASTER CARD PAYPAL

Линкот е следниот: Килкнете

Digital AlbumStreaming + DownloadIncludes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC, and more. Buy Digital Album $1 USD or more

Линкот е следниот: Килкнете

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HITMEN 3: Сајберпанк девојка

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 29 ЈАНУАРИ 2021 ГОДИНА