Една од најретките и најубави глетки – Мечка снимена на Шар Планина


(ВИДЕО) Инстаграм профилот на Timeless Views сподели ретко видео и фотографии од шарпланинска мечка како шета слободно. 

Извор: srekja.mk

Previous ВИДЕО: Историјата на Велес - Епизода 2
Next И колку да сте добри лажговци постои едно нешто кое ве издава – Научниците со ново психолошко откритие

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *