in , , ,

ВИДЕО: Дали овој бубњар би се носел со Гаро Јуниор

Тропа на канта и тоа не баш лоше, а во позадина е додаден кога ќе мавне во средината на кантата звучен ефект на добош. Навистина типов има добри скилови и тоа се приметува, и сето тоа го прави на една канта.Баш ме интересира како би бил овој тип на целосни бубњеви, можеби би бил нешто подобро од Гаро Јуниор или можеби и не.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 3 ДЕЛ

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 28 ЈАНУАРИ 2021 ГОДИНА