in , ,

ВИДЕО: Бритни Спирс и Бекстритбојс и нивниот хит

Хитот што не е до толку нов звучи итересно и не е лош, но дали Бекстритбојс се враќаат со ова песна тоа оставаме да си го каже времето. Слушнете ја песната во долното видео:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ништо не ви оди од рака во животот? – Овие навики ја блокираат вашата среќа

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 3 ДЕЛ