in ,

Што викате Аднан Куртов да го пратиме на Евровизија

Има добри диспозицији за светцка слава но дали постои во него квалитет за преставник на Македонија на Евровизија. Јас мислам дека има за тоа што се работи за пејач кој е квалитетен а и добар музичар и продуцент. Така да со негов текст и аранжман Македонија можеби би го направила најдобриот успех. Доколку имате своје мислење за ова тема оставете коментар.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Пожарникар стана ѕвезда на социјалните мрежи – Прави склекови на секири

ВИДЕО: Мисија од Hitmen 3 изиграна на најтешко