in , ,

Топ 20 лоши филмови кои успеаја на бокс-офисот

Иако овие филмови беа навистина лоши, сепак добро поминаа и направија заработка.

Според листата која ја состави тимот на WatchMojo тука спаѓаат „Suicide Squad“, „The Twilight Saga“, „Cars 2“, „Spider-Man 3“, „Transformers: Age of Extinction“ и други.

Извор: kajgana.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 2 ДЕЛ

Tоксични лајкови или зошто сѐ почесто размислувам за исклучување од социјалните медиуми