Почина актерката Риалда Кадрић која ја глумеше Марија од Жикина Династија


Веста ја слушнав дури сега. а во колку почина и каде ја немам таа информација. Највероватно почина денес. Ми беше многу омилена актерка а глумата што ја остави во Жикина Династија беше маестрална и ретко некоја друга би го одглумила на тој начин. Почивај во мир

Previous Tоксични лајкови или зошто сѐ почесто размислувам за исклучување од социјалните медиуми
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 27 ЈАНУАРИ 2021 ГОДИНА