in , ,

Пожарникар стана ѕвезда на социјалните мрежи – Прави склекови на секири

(ВИДЕО) Анатолиј Долецки за себе тврди дека тој е најсилниот пожарникар во Русија. Склековите со секира звучат неверојатно, но ги изведува како да се најлесната работа на светот.

Во своите објави на ТикТок, кои стануваат вирални низ социјалните мрежи, овој пожарникар прави склекови на една секира, но и склекови со двајца пожарникари на себе.
Со гордост истакнува дека е меѓународен мајстор за спорт и најсилен руски пожарникар.

Повеќе погледнете на наредниот линк: Прави склекови на секири

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Научниците се сомневаат дека постои таинствена Мрачна река која тече под земјата

Што викате Аднан Куртов да го пратиме на Евровизија