ФОТО: Итересни и по малку комични слики – 1 Дел


Ова се слики одбрани од веб сајтот Klyker, погледнете ги испод:

Previous Огнен Здравковски ги загуби своите два најголеми идола, но не ја загуби вербата во она што тие беа и оставија: Младиот пејач не го заборави роденденот на Тоше! (ФОТО)
Next Како се користи NPC модот во Hitmen 3 и линк за симнување

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *