Огнен Здравковски ги загуби своите два најголеми идола, но не ја загуби вербата во она што тие беа и оставија: Младиот пејач не го заборави роденденот на Тоше! (ФОТО)


Засекогаш со нас во срцето… Тоше Проески, најголемата македонска поп ѕвезда на сите времиња, денес, 25 јануари 2021 да беше жив ќе го прославеше својот 40-ти роденден. Но македонскиот ангел не остана забаровен, напротив.

Повеќе погледнете на наредниот линк: роденденот на Тоше Проески

Извор: vistina.com.mk

Previous Лиценцата за едно Такси во Њујорк кошта 500 000 американски долари
Next ФОТО: Итересни и по малку комични слики - 1 Дел

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *