in , ,

Лиценцата за едно Такси во Њујорк кошта 500 000 американски долари

Лиценца за едно Такси во Њујорк кошта 500 000 американски долари, а самите таксисти се во овој град милијонери. Кој настaпил од музичарите од некој од ноќните клубови од центарот на градот го набрал големото јаболко, како што викаат а и му тргнал во музилкиот бизнис. Некогаш вожњата со Такси во Њујорк може да чини до милион долари. Њујорк е град на чудата и катапулт за Музичарите и Пејачите.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мексиканец иградил подземен тунел до куќата на омажената љубовница каде тајно се состанувале

Огнен Здравковски ги загуби своите два најголеми идола, но не ја загуби вербата во она што тие беа и оставија: Младиот пејач не го заборави роденденот на Тоше! (ФОТО)