in , ,

Како се користи NPC модот во Hitmen 3 и линк за симнување

Доколку разбирате англиски ова видео може да ви биде од корист. Погледнете го видеото:

Линк за симнување на модот: https://mega.nz/file/csIFlY7Z#518q6i2…

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

ФОТО: Итересни и по малку комични слики – 1 Дел

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 26 ЈАНУАРИ 2021 ГОДИНА