in , ,

FIFA 20 СТРИМ: Човекот кој што не го разбира фудбалот а игра одлично тоа е Борче Ржаров

Човекот кој го успева тоа е Борче Ржаров а кроз средината редовно ми дава голеви, погледнете го видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ценете ги малите нешта во животот – Затоа што најчесто тие имаат најголема вредност

HITMAN 3: Осветата на Cornelia