in ,

Оваа година носи големи промени – Нумеролошка прогноза за 2021 година

Ако ги додадеме броевите 2, 0, 2 и 1, збирот е 5, што во нумерологијата укажува на слобода.

Ова е добра вест, имајќи предвид дека претходната година го разбранува животите на сите нас, внесе збунетост во секојдневниот живот и нервозно чекавме да заврши. Новата година носи почеток и влева надеж дека ситуацијата ќе се сврти на подобро. Затоа, вистинско време е да се позанимаваме со предвидувањата, а познато е дека броевите од 1 до 9 можат да ни помогнат во тоа.
Бројот 5 што го споменавме во воведниот дел е поврзан со вишокот, но во позитивна смисла – вишок на слобода, ризик, авантура, бегство. За разлика од претходните 12 месеци, ќе уживаме, ќе се забавуваме и ќе се дружиме повеќе, но промените ќе се појават постепено и со претпазливост присутна.

Можеби се прашувате колкав е збирот на броевите 2, 0, 2 и 0 и дали може да предвидиме неповолни случувања во текот на изминатата година. Имено, бројот 4 ја претставува структурата, но овој пат бевме сведоци на нејзин колапс. Затоа, се поставува дилема како да се прифати слободата по период на неизвесност, а одговорот е едноставен – треба да се прифатат дадените околности и да се продолжи со нови идеи. Непознатото ќе стане ново нормално, но може да не одведе и во позитивна насока.
Како и да е, останува да видиме самите!

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ВИДЕО: Велешки музичари низ годините

Има богатство и помошници, но една работа во домот Лепа Брена ја прави сама