in ,

ВИДЕО: Велешки музичари низ годините

Видеото е ставено на Јутуб во 2012 година, а еве еден натпис за оние кој го имаат пропуштено:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HITMAN 3: Осветата на Cornelia

Оваа година носи големи промени – Нумеролошка прогноза за 2021 година