in ,

Која храна го чисти организмот од никотин?

Сите знаеме за негативните ефекти предизвикани од цигарите и никотинот. Ако сте поранешен пушач или сте пушач кој сепак сака да си го подобри здравјето, некои намирници можат да ви помогнат побрзо да го исчистите телото од штетниот никотин.

Повеќе ќе најдете на наредниот линк: Која храна го чисти организмот

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Пет препораки за зима без настинки

Ценете ги малите нешта во животот – Затоа што најчесто тие имаат најголема вредност